معاون اجرایی رئیسجمهور با بیان اینکه «تولید ۱۵ تا ۳۰ هزار مگاوات برق تجدیدپذیر میتواند مشکل خاموشی را حل کند»، ابراز امیدواری کرد: «با همکاری عمومی، امسال را بهعنوان سال پایان ناترازی انرژی معرفی خواهیم کرد.»
به گزارش کلین پست، «محمدجعفر قائمپناه»، معاون اجرایی رئیسجمهور، در مراسم بهرهبرداری از نیروگاه خورشیدی نهاد ریاست جمهوری، با اشاره به چالشهای انرژی کشور گفت: «در برخی روزها با کمبود ۱۵ هزار مگاواتی برق مواجه هستیم که منجر به استفاده از سوختهای فسیلی مانند مازوت و گازوئیل میشود.» وی افزود با رشد ۸ هزار مگاواتی مصرف برق در سال جاری، خاموشیها به بخشهای مسکونی و صنعتی گسترش یافته است و متأسفانه ناترازی در این دولت بیشتر خود را نمایان کرد..
قائمپناه با تأکید بر سیاستهای دولت چهاردهم اعلام کرد: «براساس قانون، ادارات دولتی موظفند ۲۰ درصد برق مصرفی خود را از منابع خورشیدی تأمین کنند.» وی با اشاره به ظرفیت بالای تابش خورشید در ایران، این هدف را کاملاً قابل دستیابی دانست.
معاون اجرایی رئیسجمهور از راهاندازی نیروگاه خورشیدی نهاد ریاست جمهوری طی ۴۰ روز آینده خبر داد که شامل ۱,۱۵۰ پنل با ظرفیت تولید ۶۱۰ وات است. این پروژه سالانه ۱,۴۰۰ مگاواتساعت برق تولید میکند که معادل ۳۰ درصد مصرف برق ساختمانهای نهاد در تهران است.
قائمپناه از تمام دستگاههای اجرایی، دانشگاهها، بیمارستانها و صنایع خواست تا از انرژی خورشیدی استفاده کنند. وی بهویژه به دارندگان ویلا توصیه کرد: «با افزایش قیمت برق، نصب پنلهای خورشیدی توجیه اقتصادی دارد.»
این مراسم با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاههای مختلف در مجموعه نهاد ریاست جمهوری برگزار شد و حاضران از نزدیک با روند اجرای این پروژه آشنا شدند.
More Stories
استخدام سالانه ۷۰۰ نیرو در دستورکار سازمان محیط زیست
صدور مجوز احداث نیروگاه خورشیدی ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت
ایران به ۲۰۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه تجدیدپذیر دست یافت