در پی مشکلات ناشی از ناترازی انرژی برق و قطعیهای مکرر، دکتر شاهین شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، بر ضرورت تجهیز بیمارستانهای استان به نیروگاههای خورشیدی تأکید کرد.
وی اظهار داشت: «قطع مکرر برق چالشهای جدی برای ارائه خدمات درمانی به ویژه برای بیماران نیازمند دستگاههای حیاتی ایجاد میکند.»
شیرانی با اشاره به نمونه موفق بیمارستان شهرضا که پارکینگ آن در سال ۱۴۰۰ به نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ کیلوواتی تبدیل شده است، گفت: «دانشگاه علوم پزشکی آمادگی کامل دارد تا در صورت تأمین تسهیلات ویژه، این طرح را در سایر بیمارستانهای استان اجرایی کند.»
این پروژه در شهرضا با هزینه ۱.۶ میلیارد تومان و توسط یکی از خیرین سلامت اجرا شده است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین پیشنهاد داد: «برای شرایط اضطراری، تأمین ژنراتورهای سیار ذخیره نیز در دستور کار قرار گیرد تا در صورت خرابی دیزل ژنراتورهای موجود، بتوان از آنها بهره برد.»
وی خاطرنشان کرد که دیزل ژنراتورهای بیمارستانی به عنوان منبع پشتیبان، نقش حیاتی در تأمین برق تجهیزات پزشکی دارند. این درخواست در حالی مطرح میشود که بیمارستانهای استان با چالشهای ناشی از قطعی برق در بخشهای حساس مانند اتاقهای عمل، بخشهای مراقبتهای ویژه و واحدهای تصویربرداری مواجه هستند. شیرانی تأکید کرد: «تأمین انرژی پایدار برای مراکز درمانی یک ضرورت انکارناپذیر است و باید با اولویت بالا مورد توجه قرار گیرد.»
More Stories
اخطار قطع برق نیمساعته برای مشترکان پرمصرف در ایلام
ساتبا: تأمین اینورتر حداقل ۱۷۰۰ مگاوات مولد خورشیدی ادارات دولتی با تکیه بر تولید داخلی
راهاندازی نیروگاه خورشیدی چاه طلوع سبزدشت بافق