استاندار مرکزی در نشست شورای آموزشوپرورش استان با اشاره به ارزش ۱۰ تا ۲۰ هزار میلیارد ریالی املاک مازاد آموزشی، از ضرورت درآمدزایی از این ظرفیتها خبر داد و گفت: «آموزشوپرورش باید ظرف ۶ ماه آینده برنامه عملیاتی برای استفاده بهینه از املاک ارائه دهد، در غیر اینصورت این املاک برای طرحهای مولدسازی اختصاص خواهند یافت.»
به گزارش کلینپست و به نقل از مهر، مهدی زندیهوکیلی، استاندار مرکزی، در نشست شورای آموزش و پرورش این استان با اشاره به ضرورت استفاده بهینه از املاک مازاد آموزشی گفت: «انتظار میرود درآمد حاصل از فروش این املاک صرف ساختوساز در شهرستانها و خرید تجهیزات موردنیاز مدارس شود.»
وی با بیان افزایش قیمت زمین در استان، خاطرنشان کرد: «برخی روستاهای خالی از سکنه دارای مدرسه هستند که میتوان با تغییر کاربری یا فروش آنها، منبع درآمدی برای آموزش و پرورش ایجاد کرد.» استاندار مرکزی تأکید کرد که باید کمیتهای دائمی برای مدیریت درآمدزایی از املاک تشکیل شود و مدیرکل آموزش و پرورش شخصاً این موضوع را پیگیری کند.
زندیهوکیلی با اشاره به ارزش بالای املاک آموزشی (بین ۱۰ تا ۲۰ هزار میلیارد ریال)، گفت: «آموزش و پرورش استان باید تا ۶ ماه آینده برنامه درآمدزایی را عملیاتی کند، در غیر این صورت این املاک برای مولدسازی در نظر گرفته خواهند شد.یکی از راههای مولدسازی، فروش است اما مشارکت و تهاتر هم در این زمینه قابلیت اجرا دارد.»
استاندار مرکزی با اشاره به ضرورت رعایت سرانه آموزشی در ساختوسازهای جدید، از اداره کل راه و شهرسازی خواست در مجتمعهای مسکونی مانند پروژههای اقدام ملی و مهر، احداث مدارس ابتدایی دخترانه و پسرانه را مدنظر قرار دهد. وی بهویژه بر لزوم ساخت واحدهای آموزشی در مجتمع ۱۰۰ واحدی اراک تأکید کرد تا از مشکلات آینده جلوگیری شود.
توسعه انرژیهای تجدیدپذیر در مدارس
زندیهوکیلی همچنین از ضرورت همکاری اداره کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش برای نصب پنلهای خورشیدی در مدارس خبر داد و گفت: «این اقدام علاوه بر تأمین انرژی، میتواند منبع درآمدی برای آموزش و پرورش باشد.» وی همچنین از پروژه ساخت «مدرسه انرژی» توسط سازمان انرژی اتمی در اراک به عنوان مرکزی برای پرورش استعدادهای خاص در این حوزه یاد کرد.
مولدسازی اموال دستگاههای اجرایی
نوربخش عسکری، رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان مرکزی، با اشاره به اموال مناسب آموزش و پرورش و جهاد کشاورزی برای تغییر کاربری، هشدار داد که در صورت عدم اقدام به موقع، برخی طرحهای عمرانی با وقفه مواجه خواهند شد. وی خواستار بهرهبرداری حداکثری از این ظرفیتها شد.
پیرحسینلو نیز اعلام کرد که ۹ ملک آموزشی برای مولدسازی و ۲۲ مورد برای تغییر کاربری از آموزشی به تجاری در پنج شهرستان استان مرکزی در نظر گرفته شدهاند.
همچنین بخوانید: امضای تفاهمنامه احداث نیروگاههای خورشیدی بین استانداری مرکزی و ستاد کل نیروهای مسلح
More Stories
اخطار قطع برق نیمساعته برای مشترکان پرمصرف در ایلام
ساتبا: تأمین اینورتر حداقل ۱۷۰۰ مگاوات مولد خورشیدی ادارات دولتی با تکیه بر تولید داخلی
راهاندازی نیروگاه خورشیدی چاه طلوع سبزدشت بافق