خراسان رضوی گام بلندی در مدرنیزه کردن شبکه برق خود برداشته است. ۱۰ شهرستان در خراسان رضوی بهطور کامل از سیمهای مسی عاری شدهاند. مجری این طرح از کاهش ۵۰ درصدی سیمهای مسی خبر داد که دو برابر سریعتر از برنامه شرکت توانیر پیش رفته است.
جواد دیباج، مجری طرح جایگزینی شبکه سیم مسی با کابل خودنگهدار شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، از افزایش تعداد شهرستانهای عاری از شبکه سیم مسی به ۱۰ مورد در این استان خبر داد. دیباج با اشاره به جزئیات این طرح گفت: طول شبکه توزیع برق خراسان رضوی ۴۲ هزار کیلومتر است که همه شهرستانهای استان بهجز مشهد و طرقبه-شاندیز را پوشش میدهد. اجرای این طرح از سال ۱۳۹۷ آغاز شده و طبق برنامه باید تا پایان سال ۱۴۰۴ تمام شبکه سیمی منطقه به کابل خودنگهدار تبدیل شود.
وی به پیشرفتهای انجام شده اشاره کرد و افزود: تاکنون شهرستانهای قوچان، گلبهار، چناران، مهولات، بردسکن، خلیلآباد، داورزن، خوشاب، فریمان و بجستان به شبکه سبز مجهز شدهاند. عملکرد سال ۱۴۰۳ فراتر از هدف تعیین شده بود، به طوری که سهم شبکه سیم مسی از ۳۸ درصد در ابتدای سال به ۱۰ درصد در پایان سال کاهش یافت.
مجری این طرح با بیان آمارهای اجرایی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۱,۶۴۵ تن سیم مسی جمعآوری شد و هم اکنون حدود ۱,۳۰۰ کیلومتر شبکه سیم مسی باقی مانده که باید به کابل خودنگهدار تبدیل شود.
دیباج در پایان بر تلاش جمعی همکاران در ستاد و مدیریتهای شهرستانی برای تحقق این اهداف تأکید کرد و گفت: این تغییرات علاوه بر افزایش ایمنی شبکه، موجب بهبود کیفیت خدمات رسانی به مشترکان خواهد شد.
More Stories
صندوق کارآفرینی امید: تسهیلات برای احداث نیروگاههای خورشیدی کوچک مقیاس
اخطار قطع برق نیمساعته برای مشترکان پرمصرف در ایلام
ساتبا: تأمین اینورتر حداقل ۱۷۰۰ مگاوات مولد خورشیدی ادارات دولتی با تکیه بر تولید داخلی