شهردار منطقه ۱۲ تهران از راهاندازی بزرگترین نیروگاه خورشیدی ساختمانی با ظرفیت ۱۰۰ کیلووات در این منطقه خبر داد.
به گزارش مهر، این نیروگاه خورشیدی با حضور «محمد آئینی»، شهردار منطقه ۱۲، «باغخانیپور»، مدیرکل محیطزیست شهرداری تهران، و جمعی از مدیران شهری به بهرهبرداری رسید.
آئینی در مراسم افتتاح این پروژه با اشاره به مسئولیت مدیریت شهری در تأمین امنیت، آرامش و رفاه شهروندان، اظهار کرد: افتتاح این نیروگاه خورشیدی که ۱۱ درصد از انرژی ساختمان را تأمین میکند، گامی هرچند کوچک اما امیدوارکننده در مسیر کاهش آلودگی هوا و بهبود کیفیت زندگی مردم است.
شهردار منطقه ۱۲ در ادامه توضیح داد: پروژه نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ کیلوواتی در ساختمان شماره ۲ شهرداری تهران، در راستای اجرای سیاستهای کلان ادارهکل محیطزیست و توسعه پایدار شهرداری تهران برای گسترش انرژیهای پاک و تجدیدپذیر، حفظ محیطزیست و کاهش آلودگی هوای پایتخت اجرایی شده است. این پروژه پس از مراحل مختلفی ازجمله مکانیابی، طراحی، ساخت سازههای بتنی، نصب اینورتر و تابلوهای AC و DC، و انجام تستهای نهایی با حضور نمایندگان ادارهکل محیطزیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، آماده بهرهبرداری است.
وی افزود: این نیروگاه خورشیدی که در پشت بام ساختمان شماره ۲ شهرداری تهران نصب شده، بزرگترین نیروگاه خورشیدی ساختمانی در تهران محسوب میشود. مشخصات فنی این نیروگاه شامل ظرفیت نامی ۱۰۰ کیلووات، اتصال به شبکه، ۲۱۶ پنل خورشیدی مونوکریستال ۴۵۰ واتی، ۴ دستگاه اینورتر ۲۵ کیلوواتی و تولید سالانه ۱۶۴ مگاواتساعت انرژی است.
آئینی همچنین به مزایای زیستمحیطی این پروژه اشاره کرد و گفت: راهاندازی این نیروگاه خورشیدی علاوه بر کاهش مصرف انرژی، تأثیر قابلتوجهی در حفظ محیطزیست و سلامت شهروندان دارد. ازجمله این فواید میتوان به کاهش سالانه ۱۱۴ تن گاز دیاکسیدکربن اشاره کرد که معادل عملکرد ۵۷۰ اصله درخت ۱۰ ساله است.
منطقه ۱۲ تهران پیش از این ۳ نیروگاه خورشیدی با ظرفیتهای ۵۰ کیلوواتی در ساختمان شهرداری ناحیه ۴، و دو نیروگاه ۲۵ کیلوواتی در ساختمان مرکزی شهرداری منطقه و انبار گندم داشته است. حال با راهاندازی نیروگاه ۱۰۰ کیلوواتی جدید در ساختمان شماره ۲ شهرداری تهران، ظرفیت تولید برق پاک در این منطقه به ۲۰۰ کیلووات افزایش یافته است.
More Stories
اخطار قطع برق نیمساعته برای مشترکان پرمصرف در ایلام
ساتبا: تأمین اینورتر حداقل ۱۷۰۰ مگاوات مولد خورشیدی ادارات دولتی با تکیه بر تولید داخلی
راهاندازی نیروگاه خورشیدی چاه طلوع سبزدشت بافق