مدیر دفتر بازار برق استان مرکزی از امکان نصب پنل خورشیدی خانگی با حداقل ظرفیت ۵ کیلووات در بام منازل ۷۰ مترمربعی خبر داد و تأکید کرد: هر خانواده میتواند با سرمایهگذاری ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی، سالانه ۴۰ میلیون تومان درآمد داشته باشد!
به گزارش کلین پست، سیدجواد هاشمی، مدیر دفتر بازار برق شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی، از امکان نصب نیروگاههای خورشیدی با حداقل ظرفیت پنج کیلووات در منازل مسکونی با مساحت حداقل ۷۰ مترمربع خبر داد. وی در نشست خبری روز شنبه در اراک تأکید کرد که نصب این نیروگاهها در ساختمانهای نوساز مسکونی با بیش از چهار طبقه یا مساحت بالای هزار مترمربع اجباری است.
هاشمی با اشاره به مزایای این طرح گفت: قراردادهای خرید تضمینی برق به مدت ۲۰ سال منعقد میشود و پرداختها بهصورت ماهانه پس از اتصال نیروگاه به شبکه انجام خواهد شد.
وی افزود که فرایند نصب نیروگاههای خورشیدی خانگی حدود هفت روز به طول میانجامد و بهازای هر ۱۲ تا ۱۵ مترمربع فضای قابل استفاده، امکان نصب یک کیلووات نیروگاه وجود دارد.
مدیر دفتر بازار برق استان مرکزی با برشمردن مزایای اقتصادی این طرح خاطرنشان کرد: یک نیروگاه پنج کیلوواتی با سرمایهگذاری اولیه ۱.۵ تا ۲ میلیارد ریالی، سالانه حدود ۱۰ هزار کیلووات ساعت برق تولید میکد که معادل صرفهجویی ۲۵۰۰ لیتر گازوئیل است.
وی درآمد سالانه این نیروگاهها را بین ۳۸۰ تا ۴۰۰ میلیون ریال برآورد کرد و تأکید نمود که بازگشت سرمایه در کوتاهمدت امکانپذیر است.
هاشمی در پایان با اشاره به حمایتهای ویژه دولتی از این طرح، آن را فرصتی مناسب برای خانوادهها و سرمایهگذاران دانست و گفت: این طرح علاوه بر درآمدزایی برای خانوارها، نقش مهمی در توسعه انرژیهای پاک و کاهش فشار بر شبکه توزیع برق ایفا میکند.
More Stories
اخطار قطع برق نیمساعته برای مشترکان پرمصرف در ایلام
ساتبا: تأمین اینورتر حداقل ۱۷۰۰ مگاوات مولد خورشیدی ادارات دولتی با تکیه بر تولید داخلی
راهاندازی نیروگاه خورشیدی چاه طلوع سبزدشت بافق