شرکت توزیع نیروی برق لرستان اعلام کرد با وجود الزام قانونی برای نصب پنل خورشیدی در کلیه ادارات استان، تنها ۳۰ دستگاه اجرایی تاکنون به این تکلیف عمل کردهاند. مدیرعامل این شرکت اعلام کرد تمامی ادارات موظف هستند ظرف چهار سال آینده حداقل ۲۰ درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژی خورشیدی تأمین کنند. این تصمیم در راستای سیاستهای پدافند غیرعامل و مدیریت مصرف انرژی اتخاذ شده است.
شیرزاد جمشیدی با اشاره به نصب کنتورهای هوشمند در بخش اداری، هشدار داد که دستگاههای اجرایی باید مصرف برق خود را در ساعات اداری ۳۰ درصد و در ساعات غیراداری ۶۰ درصد نسبت به سال ۱۴۰۰ کاهش دهند. در صورت تخلف، برق دستگاه متخلف به مدت یک ساعت قطع خواهد شد و تکرار این موضوع منجر به قطعی مجاز و نیاز به ارائه تعهد کتبی از سوی مدیر دستگاه میشود. وی همچنین از دستور جدید وزارت کشور مبنی بر خاموشی اجباری سامانههای سرمایشی ادارات پس از ساعت ۱۳ خبر داد و تأکید کرد که دمای این سیستمها باید روی ۲۷ درجه سانتیگراد تنظیم شود.
هماکنون ۶۰۱ نیروگاه خانگی خورشیدی در لرستان مجموعاً ۳.۵ مگاوات و دستگاههای اداری نیم مگاوات انرژی تولید میکنند. مدیرعامل شرکت توزیع برق لرستان کاربردهای متنوع پنلهای خورشیدی شامل تأمین برق ساختمانها، آب گرم مصرفی، سیستمهای تهویه، روشنایی فضای باز و دستگاههای آبشیرینکن را برشمرد و بر ضرورت توسعه این فناوری تأکید کرد.
هشدار به مشترکان پرمصرف
با وجود ۷۲۰ هزار و ۶۰۰ مشترک تحت پوشش این شرکت، حدود ۵ درصد از مشترکان استان که بیش از چهار برابر الگوی تعیین شده مصرف دارند، بهعنوان مشترکان پرمصرف شناسایی شدهاند. جمشیدی از کلیه مشترکان خانگی، کشاورزی، صنعتی و تجاری خواست با رعایت الگوی مصرف، شرکت برق را در تأمین پایدار انرژی یاری کنند. وی یادآور شد که کنتورهای هوشمند بهصورت ۲۴ ساعته مصرف را رصد میکنند و در صورت تجاوز از سهمیه تعیین شده (۳۰۰ کیلووات در تابستان)، قطعی برق بهصورت خودکار اعمال خواهد شد.
More Stories
استخدام سالانه ۷۰۰ نیرو در دستورکار سازمان محیط زیست
صدور مجوز احداث نیروگاه خورشیدی ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت
ایران به ۲۰۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه تجدیدپذیر دست یافت