عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در صحن علنی مجلس، با انتقاد از لایحه الحاق ایران به اتحادیه بینالمللی انرژی خورشیدی (ISA) اظهار داشت که این موافقتنامه آوردهای برای کشور ندارد و درنهایت همان بحث بیانیه پاریس است. وی افزود که این موافقتنامه ابتدائاً جنبه داوطلبانه دارد ولی بعد از چند سال الزامآور میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجو، «حاجی دلیگانی» با اشاره به محتوای این موافقتنامه، گفت: «در قسمت اول این موافقتنامه، با یادآوری بیانیه پاریس، بر همان اساس عمل شده است. ازآنجاکه ما اصل بیانیه پاریس را دچار ایراد میدانستیم، حالا از راه دیگری وارد شدهاند، ولی درنهایت این موافقتنامه همان بحث بیانیه پاریس است.»
وی افزود: «نکته دیگر این است که این موافقتنامه ابتدا جنبه داوطلبانه دارد، اما پس از چند سال الزامآور میشود.» این موضوع میتواند در آینده مشکلاتی برای کشور ایجاد کند.
انتقاد از پرداخت حق عضویت و عدم تضمین انتقال دانش
حاجی دلیگانی با اشاره به حق عضویت در سازمانهای بینالمللی، پرسید: «حق عضویتهایی که تاکنون پرداخت کردهایم، کدامیک به نفع کشور ما بوده است؟ حال چرا باید حق عضویت دیگری بپردازیم؟ از سوی دیگر، چه تضمینی وجود دارد که دانش فنی و تکنولوژیهایی که این اتحادیه ارائه میدهد، در اختیار ما قرار گیرد؟»
وی در پایان تأکید کرد: «مجموعاً این لایحه و این گزارش آوردهای برای کشور ما ندارد و باید با دقت بیشتری مورد بررسی قرار گیرد.»
More Stories
اخطار قطع برق نیمساعته برای مشترکان پرمصرف در ایلام
ساتبا: تأمین اینورتر حداقل ۱۷۰۰ مگاوات مولد خورشیدی ادارات دولتی با تکیه بر تولید داخلی
راهاندازی نیروگاه خورشیدی چاه طلوع سبزدشت بافق