مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی در نشست ستاد توسعه انرژیهای تجدیدپذیر اعلام کرد: سرمایهگذاران خارجی تاکنون ۳۴ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان راهاندازی کردهاند که از این مقدار، ۲۱ مگاوات به شبکه سراسری برق متصل شده است. وی افزود: ۱۳ مگاوات باقیمانده نیز در آینده نزدیک به بهرهبرداری خواهد رسید.
به گزارش کلین پست، مرتضی ذاکریان با اشاره به شاخصهای مصرف انرژی در کشور هشدار داد: ایران بالاترین شدت مصرف انرژی در جهان را دارد و حتی از مناطق پرمصرفی مانند خاورمیانه و آفریقا نیز پیشی گرفته است. وی با بیان مثالی از روسیه که در سال ۲۰۰۰ وضعیت مشابهی داشت، تأکید کرد که با برنامهریزی صحیح میتوان این روند را اصلاح کرد.
سهم ناچیز انرژیهای تجدیدپذیر در سبد تولید برق
مدیرکل امور اقتصادی خراسان جنوبی با اشاره به ترکیب منابع تولید برق در کشور اظهار داشت: در حال حاضر سهم گاز طبیعی در تولید برق کشور غالب است، در حالی که سهم انرژیهای تجدیدپذیر کمتر از ۵ درصد بوده که با میانگین جهانی ۳۰ درصدی فاصله چشمگیری دارد.
ذاکریان به الگوی مصرف خاص خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: ۸۲ درصد مصرف برق استان مربوط به بخش خانگی بوده و سهم بخش صنعت کمتر از یک درصد است. این در حالی است که میانگین کشوری مصرف خانگی ۳۲ درصد و مصارف صنعتی ۳۶ درصد است. وی پیشبینی کرد با روند صنعتیشدن استان در سالهای آینده، این نسبت به نفع بخش صنعت تغییر خواهد کرد.
با کاهش ۱۰ درصدی مصرف خانگی ۳۰۰۰ مگاوات در مصرف برق صرفهجویی میشود!
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خراسان جنوبی از تولید ۳۴ مگاوات انرژی خورشیدی در استان توسط سرمایه گذاران خارجی خبر داد و گفت: تاکنون ۲۱ مگاوات به شبکه متصل شده است. به گفته وی ۱۳ مگاوات دیگر نیز بهزودی به مرحله بهرهبرداری می رسد.
More Stories
استخدام سالانه ۷۰۰ نیرو در دستورکار سازمان محیط زیست
صدور مجوز احداث نیروگاه خورشیدی ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت
ایران به ۲۰۰۰ مگاوات ظرفیت نیروگاه تجدیدپذیر دست یافت